2 PERSOONS INFRAROODSAUNA: Verjongende Koppelsauna

2-Persoons Infraroodsauna: Verjongende Koppelsauna

2 Persoons Infrarood sauna Xtrend

2 Persoons Infrarood Sauna

De voordelen van een 2-persoons infraroodsauna zijn algemeen bekend, maar mocht je er nog niet bekend mee zijn, volgt hier een overzicht van hoe wonderbaarlijk een infraroodsauna kan zijn. De infraroodgolven die uit de ingebouwde panelen komen, dringen diep in het lichaam binnen en warmen het vanuit daar op, in plaats van de lucht in de sauna te verwarmen. Door deze interne opwarming voelt je lichaam jonger aan.

In elk van de vele onderzoeken die gedaan zijn naar de voordelen van sauna’s komt naar voren dat een sauna een belangrijke rol speelt in gewichtsverlies en de verbetering van de bloedcirculatie. Het immuunsysteem en overige biochemische systemen worden versterkt en het lichaam wordt geholpen om ophopende schadelijke gifstoffen weer kwijt te raken. De natuurlijke behoefte aan infraroodstralen wordt over het algemeen vooral uit zonlicht gehaald, maar omdat lang blootstaan aan de zon uiteindelijk meer kwaad dan goed doet voor onze huid, is de 2-persoons infraroodsauna het beste en veiligste alternatief. De saunatherapie helpt tegen depressies, angstaanvallen, overgewicht, veroudering van lichaam en hoge bloeddruk. Ook is het bekend dat een sauna pijn verlicht in de gewrichten en overige lichaamsdelen.

De 2-persoons infraroodsauna is een van de weinige plekken waar je met je partner heen kunt gaan om gewoon te ontspannen. Normaal gesproken besteed je de tijd samen met je geliefde buitenshuis in publieke gebieden zoals restaurants en parken, maar nu niet meer. Er is geen betere plaats om met je levenspartner heen te gaan dan de 2-persoons infraroodsauna. Laat jezelf lekker gaan en ontspan terwijl je wat lieve woordjes uitwisselt met je geliefde.

Het is echter wel belangrijk om vooraf te reserveren en niet zomaar op de bonnefooi langs te komen. Probeer je saunatherapie ook eens te combineren met een hotstone-massage of hoofdhuidmassage om tot het uiterste genot van ontspanning te komen. Een aromatherapie gecombineerd met de 2-persoons infraroodsauna kan een heel mooie ervaring zijn als je samen met je partner komt.

Als je op een bepaald moment toch last van de warmte krijgt, moet je dat direct laten weten bij de leiding van de sauna. Zorg er ook voor dat je niet uitdroogt door het hevige zweten en probeer daarom regelmatig water te drinken als je in de sauna bent. Als je bepaalde medicijnen gebruikt of kort geleden een ongeval hebt gehad, raadpleeg dan eerst je arts voordat je een bezoek brengt aan de sauna, omdat het anders misschien slecht voor je gezondheid kan zijn.

Misschien lukt het niet direct om samen met je liefje een plek te vinden in de dichtstbijzijnde SPA, maar dat is geen reden op zich om jezelf niet op een ontspannen sessie te trakteren. De 2-Persoons infraroodsauna’s zijn nu overal geïntroduceerd, dus je kunt je eigen kleine sauna vinden in elke knusse uithoek in de buurt van je woonplaats.

Comments are closed.