DE VOORDELEN VAN INFRAROOD LAMPEN

infrarood lampen infraroodcabineInfrarood lampen zijn een van de veiligste manieren van natuurlijke genezing. Het aantal ziektes en medische problemen nemen toe en daarom zoeken mensen naar betere manieren om hun lichaam te genezen. Allopatische medische behandelingen zijn weliswaar effectief, maar ze vragen veel tijd en kunnen alleen toegepast worden nadat er over de kwaal een diagnose is gesteld. Infrarood Lampen kunnen echter gebruikt worden wanneer u dat maar wenst. Er zijn geen beperkingen en omdat deze lampen kosteneffectief zijn, kan iedereen ze zich veroorloven. Ze zijn gemakkelijk in het gebruik en u hoeft niet naar een kuuroord of een beauty salon te gaan.

Hier volgen enkele voordelen die u moet kennen.

Infrarood Lampen: Ontgifting

Dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste voordelen van Infrarood Lampen. Door zweten herstelt het lichaam zichzelf; het scheidt zo slechte enzymen uit en daarom is het heel belangrijk dat we regelmatig zweten. Dit kan wel een probleem zijn voor mensen die in koude streken leven waar het zomerseizoen slechts kort duurt. De lamp zal direct warmte geven op die delen van het lichaam die het het hardst nodig hebben en het geneest dus van binnen naar buiten.

Infrarood Lampen: Afvallen

Iedereen heeft een hekel aan oefeningen doen en een dieet alleen is simpelweg niet voldoende om u te helpen om gewicht te verliezen. Toch willen we er allemaal goed uitzien, ongeacht ons geslacht en dit is precies wat Infrarood Lampen doen. Met behulp van deze lampen kunnen we ons ongewenste gewicht verliezen. Sauna’s kunnen u helpen om tenminste zeshonderd calorieën per dag te verliezen, maar de Infrarood Lamp heeft een nog geconcentreerdere werking. De warmte van de lamp kan op de plaatsen gericht worden waar u gewicht wil verliezen en daar zal het zijn werk doen. Maar het is wel belangrijk dat u met uw dokter spreekt voor u de lamp gaat gebruiken.

Infrarood Lampen: Relaxen

Een sauna nemen is soms een heel gedoe, maar Infrarood Lampen zijn dat niet. Het is een manier om te ontspannen. Uw pijnlijke en gespannen spieren zullen door het gebruik van Infrarood Lampen  tot rust komen.  De stralen van de lamp zijn teder, zacht en therapeutisch.

Tenslotte: Infrarood Lampen kunnen pijn bestrijden. De warmte van de lamp dringt diep door en penetreert tot op uw gewrichten, spieren en weefsels. Infrarood Lampen zijn een van de beste manieren om pijn te bestrijden, maar ook ziektes zoals ischias en fibromyalgie. De meeste hedendaagse therapeuten gebruiken ook zulke infrarood lampen bij hun pijnbestrijdingssessies. Maar als u ze thuis wil gaan gebruiken, is het beter dat u eerst advies inwint bij uw dokter. Bij overdaad of incorrect gebruik kunnen deze lampen uw huid beschadigen. Daarom moet u de lamp voor gezondheidsredenen gebruiken zoals uw therapeut voorschrijft.

Comments are closed.