INFRAROOD SAUNA VOORDELEN: De Voordelen van een Infrarood Sauna die U Gegarandeerd zullen Overtuigen van zijn Geweldige Meerwaarde

De Voordelen Van Een Infrarood Sauna

infrarood sauna voordelen xtrendSteeds meer sauna liefhebbers stappen over naar een infrarood sauna vanwege de fantastische ontspannende werking en de geweldige gezondheidsvoordelen, die het met zich meebrengt. Er zijn verschillende meningen of een infrarood sauna wel een sauna genoemd moet worden en terwijl voorstanders van traditionele sauna’s de conventionele sauna aanraden voor zijn unieke ervaring, blijft het een feit dat infrarood sauna’s steeds populairder worden onder sauna gebruikers. De lagere kosten van infraroodverwarming draagt bij aan deze trend, maar wat veel mensen vergeten, zijn de vele andere voordelen die een infrarood sauna de gebruiker bieden. Hieronder volgt een lijst met dergelijke voordelen waar meer mensen zich bewust van moeten worden, wil de infrarood sauna methode wereldwijd een succes worden.

 • Infraroodstralen verhogen de bloedsomloop en verbranden calorieën in het lichaam. De diep doordringende warmte versterkt het cardiovasculair systeem en normaliseert het bloeddruk niveau door het gehele lichaam.
 • Een infrarood sauna kan helpen bij het versterken van het immuunsysteem door de aanmaak van witte bloedcellen in het lichaam te stimuleren. Het helpt het lichaam ook infecties, andere bacteriën en parasieten beter te bestrijden
 • Infraroodverwarming speelt een rol bij het ontgiften van schadelijke stoffen in het lichaam, zoals bijvoorbeeld zware metalen als kwik, lood, cadmium en aluminium. Het is ook effectief bij het elimineren van schadelijke koolwaterstofdeeltjes en in het lichaam aanwezige nicotine.
 • Het is bewezen effectief spierpijn en andere pijnen te verlichten, net zoals spierspasmen, verrekkingen of pijnlijke plekken, die ontstaan na een workout.
 • Een infrarood sauna is een prima manier om uw huid te reinigen. Het helpt bij de behandeling van littekenweefsel en brandwonden en tevens bij huidaandoeningen als acne, eczeem en psoriasis.
 • Misschien wel het grootste voordeel van een infrarood sauna is het vermogen om het lichaam geheel te doen ontspannen door warmte penetratie, waardoor de gebruiker zich verfrist en verkwikt voelt. Het verlicht stress en doet uw zorgen vergeten door uw lichaam en geest volledig te laten ontspannen.
 • Infraroodwarmte biedt dezelfde voordelen als natuurlijk zonlicht, maar dan zonder de schadelijke ultraviolette straling en is veel beter uit te houden.
 • Onderzoek wijst uit dat infrarood sauna’s kunnen helpen bij het herstellen en het vernieuwen van weefsel door bindweefselcellen te stimuleren en bij proteïne synthese door het hele lichaam.
 • Infraroodwarmte wordt gebruikt in allerhande gezondheidscentra voor de behandeling van o.a. slapeloosheid, bronchitis, astma, allergieën, maagzweren en migraines.
 • Infraroodwarmte verbrandt extra lichaamsvetten en verhoogd het metabolisme. Doordat dit extra vet wordt verwijderd, worden de cardiovasculaire functies beter en wordt de huidstructuur weer elastisch.
 • Studies wijzen uit dat infraroodwarmte kan helpen bij het bestrijden van schadelijke stoffen en pesticides in de buitenlucht die het lichaam zijn binnengedrongen.
 • Behalve alle voordelen voor de gezondheid, hebben infrarood sauna’s ook nog andere voordelen; ze zijn bijvoorbeeld eenvoudig in elkaar te zitten, goedkoop in gebruik en gemakkelijk mee te nemen.

Een infrarood sauna heeft zoveel voordelen dat het eigenlijk onmisbaar is in uw huishouden. Daarbij komt ook nog eens dat ze zo goed te verdragen en veilig zijn dat veel mensen ze nu verkiezen boven een traditionele sauna.

Comments are closed.