INFRAROODCABINE SYSTEEM: Verbrand Extra Calorieën met een High-Tech Infraroodcabine

infraroodcabine systeem xtrendInfraroodcabines zijn de nieuwste trend in de high-tech industrie door zijn veelheid aan voordelen voor mensen in iedere leeftijdscatergorie. Het is wetenschappelijk bewezen dat infraroodcabines een uitstekende remedie bieden voor diverse chronische aandoeningen, maar ze zijn vooral in het bijzonder effectief bij de hulp in gewichtsafname. Als u verder leest, kunt u erachter komen hoe dit technologische wonder u kan helpen extra calorieën te verbranden zonder ook maar een vinger uit te steken.

Infraroodcabine Systeem

Voordat we verder kunnen gaan, is het goed om te weten hoe de infraroodcabine precies werkt. Het in de cabine ingebouwde verwarmingssysteem geeft infrarood warmte af, wat overmatige transpiratie tot gevolg heeft, waardoor de bloedsomloop toeneemt. De infrarood warmte stimuleert de lichaamsspieren, cellen en weefsels om te zweten, waardoor afvalstoffen het lichaam uitgedreven worden. De cabine geeft onzichtbare infraroodstraling, die diep in het lichaam binnendringt met een zeer sterk ontgiftend effect, dat het herstel en regenererend proces versnelt.

Zodra het transpiratie proces begint en het vocht op het lichaamsoppervlakte verdampt, koelt het lichaam af. Als gevolg hiervan veranderen een aantal processen in het lichaam om lichaamswarmte af te drijven. Het hart pompt meer bloed door de bloedvaten, wat dezelfde voordelen oplevert als een stevige workout. Regelmatig gebruik van de cabine doet de bloeddruk dalen en verbetert de algehele cardiovasculaire gezondheid van de gebruiker, doordat er meer bloed door het lichaam circuleert.

Hoe een infraroodcabine Extra Calories verbrandt

De gebruiker lijkt er ontspannen bij te zitten in de infraroodcabine, maar het lichaam is hard aan het werk, met transpireren, bloed rond pompen en extra vet verbranden. Volgens onderzoek kan één enkele sessie in de cabine als een gewichtsverlies opleveren van 500 gr. Het cabine verwarmingssysteem laat u net zoveel gewicht verliezen als tijdens een 40 minuten durende work out- of jogging sessie.

Uw lichaam kan meer dan 900 calorieën verliezen met een gewone cabine therapie (1 gr. zweet verwijdert ongeveer 0.585 calorieën). Eén therapie sessie kan u helpen 1000 gr. te verliezen, wat gelijk staat aan een work out van 45 minuten of 12 tot 15 km. per dag hardlopen. Sommige mensen maken zich zorgen dat regelmatig gebruik van een sauna of een cabine uitdroging veroorzaakt. Dit is ten dele waar, maar de lichaamshydratatie kan weer op peil gebracht worden door water te drinken, zonder daarbij extra calorieën binnen te krijgen.

Kort samengevat kan een infraroodcabine op drie specifieke manieren helpen bij gewichtsafname:

  • Een infrarood warmte therapie verwijdert effectief de afvalstoffen, die verantwoordelijk zijn voor vetopslag (lipophilische afvalstoffen). Zonder de verwijdering van deze stoffen kan een afvalprogramma nooit compleet succesvol zijn. Cabine therapie sessies maken het mogelijk de lipophilische stoffen  uit te drijven met het zweet.
  • Een sauna of cabine therapie verwijderen de zware metalen uit het lichaam die zorgen voor onevenwichtigheid in de metaboliek (onstabiele spijsvertering en buitensporige gewichtstoename).
  • Eén korte cabine therapie sessie verbrandt tot wel 500 calorieën door het verwijderen van afvalstoffen en zout. Het water dat u verliest, kunt u makkelijk aanvullen door meer water te consumeren.

Deze nieuwe manier van gewichtsverlies is geschikt voor iedereen die wat extra calorieën wil verbranden, zonder gebruik te hoeven maken van trainingsapparaten of een zwaar dieet. Infraroodcabines of infrarood sauna’s zijn een betere optie dan chirurgische of andere medische manieren van gewichtsverlies procedures. Profiteer van dit high-tech wonder en geniet van een gezond en obesitas-vrij leven.

Comments are closed.