X-TREND INFRAROODCABINES: 100% TOPKWALITEIT & SERVICE


Infraroodcabine Prijs Kopen Bij XTrend

Promo: tot € 750 korting op uw infraroodcabine

Doe vandaag uw (vrijblijvende) prijsofferte aanvraag & beslis later.

Wil je een nieuwe infraroodcabine kopen? koop dan een infrarood sauna model van X-Trend.

Infrarood cabine - xtrend

Wat Is Een Infrarood Cabine?

Een infrarood cabine is gesloten plek, die voornamelijk wordt gebruikt om iedereen die erin aanwezig is van warmte te voorzien. Een infrarood cabine wordt het meest gebruikt als infrarood sauna, een sauna die dezelfde functies kent als een conventionele sauna, maar die infrarood technologie gebruikt, in plaats van een andere vorm van straling, om de cabine te verwarmen . Een infrarood cabine voorziet in gezondheids- en fitnessvoorzieningen en is een hele effectieve vorm van sauna. Hoe werkt een Infrarood Cabine?


infrarood lampen infraroodcabine

De Voordelen Van Infrarood Lampen

Infrarood lampen zijn een van de veiligste manieren van natuurlijke genezing. Het aantal ziektes en medische problemen nemen toe en daarom zoeken mensen naar betere manieren om hun lichaam te genezen. Allopatische medische behandelingen zijn weliswaar effectief, maar ze vragen veel tijd en kunnen alleen toegepast worden nadat er over de kwaal een diagnose is gesteld. Infrarood Lampen kunnen echter gebruikt worden wanneer u dat maar wenst. Er zijn geen beperkingen en omdat deze lampen kosteneffectief zijn, kan iedereen ze zich veroorloven. Ze zijn gemakkelijk in het gebruik en u hoeft niet naar een kuuroord of een beauty salon te gaan. Hier volgen enkele voordelen die u moet kennen over infrarood lampen.


infrarood sauna

Wat is een Infrarood Sauna?

Een infrarood sauna is een type sauna dat gebruik maakt van infrarood verwarming om te werken. Wat deze infrarood verwarming doet is infrarood licht uitzenden. Dit licht wordt daarop geabsorbeerd in de vorm van stralingshitte door de huid van de persoon die in de sauna zit. Waarin een infrarood sauna verschilt van een traditionele is dat de traditionele sauna slechts verwarmde lucht gebruikt en de straling van de hete oppervlaktes van de sauna room om warmte-energie in het lichaam te brengen. Een infrarood sauna gebruikt infrarood verwarming en licht voor datzelfde doel en is effectiever. Lees verder over de populariteit van infrarood sauna’s.


infraroodsauna's xtrend

Vragen Die Gesteld Moeten Worden Voordat U Een Infraroodsauna Koopt

Infraroodsauna’s zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Traditionele saunakachels zijn niet goed voor uw schoonheid en gezondheid; de geweldige infraroodtechnologie daarentegen staat u toe om een gezonde, gloeiende huid te hebben en een nog gezonder lichaam. Het is echter wél erg belangrijk dat u infraroodsauna’s van een goede kwaliteit koopt bij de beste bedrijven die deze sauna’s aanbieden. Om er zeker van te kunnen zijn dat u de infraroodsauna met de beste technologie heeft, zult u op onderzoek uit moeten gaan voordat u een infraroodsauna koopt. Hieronder volgen enkele vragen die u dient te stellen over infraroodsauna’s voordat u een aankoop doet.infrarood straling

Wat Is Infrarood Straling?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het gevoel van warmte of kou niet afhankelijk van de temperatuur zelf. Temperatuur speelt zonder twijfel een vitale rol in hoe warm of koud het is, het gevoel van warmte of kou is iets anders. Heb je je ooit afgevraagd waarom skiërs, bergbeklimmers of sneeuw surfers niet bevriezen bij de laagste temperaturen, op grote hoogtes en op de meest koude plekken? Dit komt doordat de zon en zonnestralen een essentieel deel vormen van hoe warm of hoe koud jij je voelt. De zon geeft zonlicht of zonnestralen. Waar bestaan die zonnestralen precies uit en hoe zorgen ze ervoor dat jij, zelfs bij de laagste temperaturen, warmte voelt en waar komt deze warmte vandaan? Lees verder over de voordelen van infrarood straling.


infrarood verwarming

Infrarood verwarming is de Perfecte Behandeling voor Pijn en Blessures

Over de hele wereld, bekend vanwege zijn voordelen voor de gezondheid, wordt infrarood verwarming steeds vaker gebruikt als methode om pijn te bestrijden. Infrarood warmtelampen en -banken zijn alledaagse huishoudapparatuur geworden en worden ook gebruikt bij de behandeling van sportblessures en voor diverse therapeutische toepassingen in medische centra. Weten hoe infrarood technologie werkt en wat de voordelen zijn voor mensen die spier- of gewrichtspijn hebben, kan goed van pas komen. Hier volgt de informatie over infrarood verwarming, die u misschien kan overhalen zelf een infrarood verwarmingssysteem aan te schaffen voor bij u thuis.


infraroodcabine systeem

Verbrand Extra Calorieën met een High-Tech Infraroodcabine

Infraroodcabines zijn de nieuwste trend in de high-tech industrie door zijn veelheid aan voordelen voor mensen in iedere leeftijdscatergorie. Het is wetenschappelijk bewezen dat infraroodcabines een uitstekende remedie bieden voor diverse chronische aandoeningen, maar ze zijn vooral in het bijzonder effectief bij de hulp in gewichtsafname. Als u verder leest, kunt u erachter komen hoe dit technologische wonder u kan helpen extra calorieën te verbranden zonder ook maar een vinger uit te steken. Voordat we verder kunnen gaan, is het goed om te weten hoe een infraroodcabine werkt.


infrarod cabines

Waarom Infrarood Cabines een geweldige manier zijn om te Relaxen

Waarom Infrarood Cabines een geweldige manier zijn om te Relaxen Als je thuis geen infrarode cabine hebt, mis je iets geweldigs. Infrarode cabines zijn geweldig om in te relaxen en uw zorgen van u af te laten glijden.  De doordringende warmte die infrarode verwarming levert is vergelijkbaar met de rustgevende straling van de zon, alleen is het veel minder gevaarlijk en wat gezonder voor uw lichaam. In dit artikel vindt u nog meer redenen waarom het goed zou zijn als u in infrarode cabines zou investeren. Lees verder over infrarood cabines en uw gezondheid.


1 Persoons Infrarood Sauna

1-Persoons Infrarood Sauna: Lekker Ontspannen In De Infrarood Sauna

Vandaag de dag zijn er maar weinig mensen, die in staat zijn hun lichaam de speciale behandeling te geven die het toekomt. Het is bijna onmogelijk om tijd vrij te maken voor onszelf, te gaan zitten en te genieten van het dansende zonlicht op onze huid, terwijl we met onze neus diep in een besteller gedoken zitten. Hoe druk onze levens ook zijn, we moeten af en toe de tijd nemen om onszelf te verwennen. Dat zijn we aan onszelf verplicht. Een druk dagelijks bestaan betekent niet dat we het welzijn van ons lichaam moeten laten versloffen. Hoe beter u uw lichaam behandelt, des te beter uw lichaam u behandelt. De beste oplossing om uit te rusten en te ontspannen en tegelijkertijd iets heilzaams voor uw lichaam te doen, is de erg populaire 1-persoons infrarood sauna. U kunt gewoon rustig gaan zitten en ontspannen, terwijl de infrarood stralen uw lichaam binnen dringen, waar ze door hun grondige verwarming de zweetklieren van het lichaam activeren.


Infraroodsauna Xtrend

De infraroodsauna: Hoe draagt een infraroodsauna bij aan jouw algehele gezondheid?

De infraroodsauna heeft de traditionele medische procedures vervangen met een veilige warmtetherapie die gunstig is voor vele chronische ziekten. De meeste mensen zijn zich niet bewust van de voordelen van het bezit van een systeem voor warmtetherapie en vertrouwen nog steeds op dure medische procedures voor hun gezondheidsproblemen. Lees verder om te zien hoe de infraroodsauna bijdraagt aan jouw algehele gezondheid. Infraroodsauna: Verbeterd metabolisme.


infraroodverwarming xtrend infraroodcabine pris

Infraroodverwarming: Wat is Infraroodverwarming?

Infrarooderwarming is een nieuwe en geavanceerde vorm van straling, geïnspireerd op dezelfde stralingsmethode als de zon. Infraroodverwarming gebeurt door infrarood stralen die, door de lucht, door het menselijke lichaam geabsorbeerd worden. Deze stralen dringen diep door tot in het lichaam en creëren een natuurlijke en verzachtende warmte, die gespannen spieren ontspant en hardnekkige cellulitis en lichaamsvet verwijdert. Hoe komt Infraroodstraling nu tot stand? Infraroodstraling wordt geproduceerd door infrarood panelen, die sterke straling afgeven, onzichtbaar voor het oog, maar met talrijke voordelen. Deze stralingspanelen zijn zo ontworpen dat zij infraroodverwarming genereren zonder veel stroom te gebruiken en zonder gebruik van water of andere vloeistoffen.

Over X-Trend | Uw Expert Voor Infraroodcabines / Sauna’s

xtrend infraroodcabine carUw gezondeid verzorgen met een Infraroodcabine? Wie in vorm & gezond wil blijven, kan terecht bij het enthousiaste, sportieve team van X-Trend. U kan uw sportief hart ophalen in een jong, dynamisch familiebedrijf dat zich specialiseert in fitnesstoestellen en infrarood sauna’s of infraroodcabines. Overweegt u om een infraroodcabine te kopen? Dan begeleidt ons team u graag met de juiste tips en professioneel advies.

Bent u op zoek naar een trilplaat, loopband, crosstrainer, hometrainer, ligfiets, spinfiets of infraroodsauna? Dan zit u bij ons goed. Niet alleen onze toestellen zijn van de allerbeste kwaliteit, maar wij gaan ook prat op een uitmuntende service. Of u nu een club of hotel uitbaat of een toestel hebt gekocht voor bij u thuis: u kan altijd rekenen op onze excellente dienst-na-verkoop. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Beste Infrarood Sauna

De Beste Infrarood Sauna Die Er Is

Hebt u genoeg van uw drukke, moemakende dagelijkse routine? Hebt u behoefte aan een snelle, gemakkelijke ontsnappingsmogelijkheid? Of een uitweg om te kunnen ontspannen? Probeer eens om naar de dichtstbijzijnde spa te gaan en uzelf te verwennen. Tenslotte verdient iedereen wat kwaliteitstijd na de drukte van het dagelijks leven, nietwaar? Hebt u wel eens een infrarood sauna gebruikt? Of misschien er iets over gehoord van iemand? Wees er van verzekerd dat het de beste manier is om uw zenuwen te kalmeren en bovendien heeft het nog verschillende voordelen voor de gezondheid. Lees verder over de beste infrarood sauna.


Infrarood sauna gebruiken xtrend

Hoe Een Infrarood Sauna Te Gebruiken: Drie Stappen Tot Ontspanning!

Nog nooit een infrarood sauna gebruikt? Wel gehoord van zijn voordelen en wilt u er een gebruiken? U hoeft u zich geen zorgen meer te maken als u een infrarood sauna in uw huis wilt installeren, maar als u niet weet hoe hij moet worden samengesteld en gebruikt. Wij verschaffen u een gedetailleerde gebruiksaanwijzing en gids, die u vertellen hoe een infrarood sauna moet worden gebruikt. Stappen om een Infrarood Sauna te gebruiken.


korte golven infrarood sauna

Korte Golf Infrarood Sauna: Verzacht Uw Pijn Met Warmte

Infrarood sauna cabines gebruiken elektromagnetische straling om energie over te brengen in de vorm van warmte. Dit moet niet verward worden met ultraviolette straling (UV straling bestaat uit kortere golflengtes dan infraroodstralen). De straling van een korte golf sauna zijn vergelijkbaar met de stralen van de zon, waarmee een infrarood sauna de voordelen biedt van natuurlijke zonnestralen, zonder de schadelijke stralingseffecten. De warmtestralen, die gebruikt worden in een infrarood sauna, zijn van verschillende golflengtes, kort en lang. Hierdoor varieert de mate waarin zij het lichaam binnendringen. De golflengtes variëren van 780 nm. tot 1 mm. Hittegolven met een kortere golflengte dringen met meer energie het lichaam binnen, waardoor ze het lichaam sneller verwarmen. Lange golven komen veel zachter aan, vanwege hun lagere golflengte. Lees verder over korte golven en infrarood sauna’s.


test infrarood sauna

Test Een Infrarood Sauna: Probeer Eens Een Ontspannende Sauna!

Hebt u onlangs een dag gehad waarin u lichaam het opgaf, maar u toch niet kon slapen ‘s nachts omdat uw lichaam niet kon stoppen met klagen hoe moe het was? Nou, als dat het geval is, moet u uw lichaam met iets speciaals behandelen, dat het revitaliseert en verfrist. Als u al enige tijd niet naar de sauna bent geweest, dan heeft u nu de kans om een infrarood sauna te testen. U verdient een speciale behandeling; laat u zichzelf eens een dagje verwennen. U kunt een infrarood sauna testen bij een demonstratiezaak of uw dichtstbijzijnde sauna bellen. De infrarode stralen penetreren uw lichaam en warmen het van binnen uit op. Het is een geweldige detox-therapie; uw zweet helpt om alle gifstoffen af te scheiden die zich in uw lichaam hebben opgebouwd en het door de warmte geliquideerde vet wordt samen met uw zweet uitgescheiden.


voordelen infrarood sauna

Wanneer Heb Je Een Infraroodsauna Nodig: De Voordelen Van Een Infraroodsauna

Wat is een Infraroodsauna? Heb je ooit overwogen om er een te gebruiken? Denk er eens over na, waarom zou je liever een Infraroodsauna gebruiken dan een traditionele sauna? Bij een traditionele sauna hoort een rond bad waarbij heet water op hete kolen wordt gegoten en zo zorgt voor stoom en hoge hitte. Je hebt er vast wel eens een keer gebruik van gemaakt of er een gezien in een sportschool of op TV. Wanneer heb je een infraroodsauna nodig? Als je traditionele sauna’s gebruikte maar je vaak na afloop nog even vermoeid en uitgeput voelde, is het misschien tijd voor een infraroodsauna. Wanneer heb je een infraroodsauna nodig?

Contacteer X-Trend

Zeedijk 782
8300 Knokke-Heist
Tel: 050 62 63 83

Open voormiddag: 10:30 – 12:30
Open namiddag: 14:00 – 18:00

Trendy Cook bvba, BTW nummer: BE 0478.893.354

Comments are closed.