INFRAROODCABINES: Enkele Belangrijke Kenmerken van Infraroodcabines

Infraroodcabines: Enkele Belangrijke Kenmerken van Infraroodcabines

infraroodcabines xtrendInfraroodcabines kunnen een heel nuttige installatie zijn in uw huis. Bent u moe na een lange dag of voelt u zich gestresst, ga dan lekker relaxen in de infrarood cabine en laat uw zorgen wegebben. Infraroodcabines  geven u zachte warmte die de bloedcirculatie en het functioneren van het immuunsysteem stimuleert terwijl het ook nog de pijn en de stress bestrijdt. Dus laten we eens even kijken wat een infrarood cabine is en naar sommige van zijn kenmerken, zodat we de verwarming en de manier waarop ze werken beter begrijpen.

Wat is een infraroodcabine?

Een infrarood cabine of infrarood sauna, zoals het soms ook wordt genoemd, is a cabine die gewoonlijk van hout wordt gemaakt en die overall in uw huis kan worden geplaatst. Het is bedoeld om te baden en de bader zit rechtop in de afgesloten cabine en absorbeert de warmte die door infrarood straling is gegenereerd middels componenten zoals infrarood folies die gebruikt worden voor wandverwarming. De temperatuur in een infrarood cabine ligt gewoonlijk ergens tussen de 40 tot 45 graden Celsius.

Kenmerken van Infraroodcabines

Snelle opwarming

Infraroodcabines  hebben nauwelijks opwarmtijd nodig en kunnen binnen enkele minuten nadat de infrarooduitzenders aangezet zijn, klaar zijn voor gebruik. Dit betekent ook minder kosten voor elektriciteit en werking als er een infrarood sauna wordt gebruikt.

Lichaamshouding

In infrarood warmte cabines, is achterover leunen of liggen niet aan te raden omdat dat kan leiden tot een onregelmatige verwarming van het lichaam en misschien wel tot een onprettig gevoel als het lichaam te dicht bij de uitzender is geplaatst. Voor de beste resultaten zit u rechtop, zodat uw lichaam to alle warmte gelijkmatig kan absorberen. Bovendien, als er meer dan een bader in de cabine is, kan er iemand voor de radiator zitten en de warmtestroom naar de andere bader blokkeren; daarom is het raadzaam om de cabine maar door een persoon te laten gebruiken.

Licht en aanraaktoetsen

Technologie heeft geleid tot een revolutie in infraroodcabines, die nu ingebouwde controletoetsen hebben voor temperatuur, licht en geluidscontrole. U kunt verschillende types gekleurde lampen in de cabine installeren om de sfeer te verbeteren en het een nog betere relaxervaring te maken.

Afmeting en Installaties

Een infrarood cabine is gewoonlijk vierkant of rechthoekig van vorm, waardoor een gelijkmatige verdeling van de warmte door de gehele cabine mogelijk wordt gemaakt. Infraroodcabines  zijn bijna nooit groot omdat ze zijn bedoeld voor een enkele bader. Bovendien hebben infrarood sauna cabines  nu ruimte om televisie, luidsprekers en IPod of radio voor muziek te installeren; dus u kunt tegelijkertijd relaxen en geëntertaind worden.

Concluderend, infraroodcabines zijn economisch en gemakkelijk om te plaatsen en met hun geweldige voordelen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid, worden zij meer en meer een noodzakelijkheid in een modern huishouden. Doe eerst nog wat meer onderzoek naar de verschillende kenmerken die ze hebben, voordat u een infrarood cabine voor uw huis aanschaft en kies iets dat u uitdaagt in termen van installaties en design. Houdt ook de afmeting van de beschikbare ruimte in gedachten en verzeker u er van dat de infrarood cabine die u kiest, veilige straling afgeeft.

Comments are closed.