INFRAROODSAUNA: Hoe draagt een infraroodsauna bij aan jouw algehele gezondheid?

De infraroodsauna: Hoe draagt een infraroodsauna bij aan jouw algehele gezondheid?

Infraroodsauna Xtrend PrijsDe infraroodsauna heeft de traditionele medische procedures vervangen met een veilige warmtetherapie die gunstig is voor vele chronische ziekten. De meeste mensen zijn zich niet bewust van de voordelen van het bezit van een systeem voor warmtetherapie en vertrouwen nog steeds op dure medische procedures voor hun gezondheidsproblemen. Lees verder om te zien hoe de infraroodsauna bijdraagt aan jouw algehele gezondheid.

Infraroodsauna: Verbeterd metabolisme 

De saunatherapie maakt een verbeterd metabolisme mogelijk door de weefsels te verwarmen, waardoor het metabolisme versneld wordt. De overvloed aan cellulaire energie maakt een snelle genezing mogelijk terwijl het de in het lichaam aanwezige virussen en parasieten doodt.

Infraroodsauna: Huidverjonging

Gewoonlijk zijn de huidporiën verstopt als gevolg van extreme reacties van het zenuwstelsel en van emoties zoals boosheid en schuldgevoel. De reacties van het sympathische zenuwstelsel vernauwen de bloedvaten en trekken het bloed terug uit de huid, waardoor deze inactief wordt. De saunatherapie activeert het proces van de huidverjonging door de verwijdering van giftige afvalstoffen via de huid te herstellen.

Infraroodsauna: Hyperthermietherapie

De infraroodsaunatherapie functioneert als een voortreffelijke hyperthermietherapie, waardoor de lichaamstemperatuur voldoende wordt verhoogd om de bacteriën, virussen, parasieten en schimmels te doden. De saunatherapie helpt je zonder enig ongemak met sinus-, oog-, oor-, blaas-, darm- en keelinfecties. Bovendien helpt de infraroodsaunatherapie het lichaam om abnormale cellen die tumoren zouden kunnen veroorzaken, te doden.

Infraroodsauna: Verbeterde bloedsomloop

De infraroodsaunatherapie stelt je in staat om je te ontspannen terwijl het jouw lichaam herstelt,  regenereert en heelt (een voordeel dat niet geleverd wordt door vele medische en traditionele therapieën.) De warmte maakt een makkelijke bloedsomloop mogelijk, die ervoor zorgt dat het lichaam via het zweet gifstoffen en calorieën afgeeft.

Enkele Veiligheidstips Met betrekking tot Infraroodsauna

Als je enige soort van gezondheidsklachten hebt, is het aan te bevelen om tijdens de sessie een vriend of verzorger bij je te hebben. Hou de volgende veiligheidstips in gedachten voordat je de infraroodsauna begint te gebruiken.

  • Begin langzaam en vermijd het om de sauna langer dan 20 minuten te gebruiken als het jouw eerste ervaring met warmtetherapie is.
  • Spring niet onmiddellijk na het eten van jouw maaltijden in de therapiekamer. Maak, om betere ontgiftingsresultaten te verkrijgen, een wandeling van 30-45 minuten voordat je de sauna gebruikt.
  • Zorg ervoor dat je volledig gehydrateerd bent; een gezonde waterinname is cruciaal voor de warmtetherapie. Nadat je de saunatherapie begint te gebruiken, zul je samen met de gifstoffen een hoop water kwijtraken. Je zou voor of na de saunasessie tenminste 300 milliliter water nodig kunnen hebben.
  • Gedurende de eerste 2-4 sessies zweet je misschien niet veel, maar dit is heel normaal. Gebruik geen verlengde sessies met het doel om overvloedig te zweten. Jouw lichaam zal zich na enkele sessies aan de therapie aanpassen en zal dan zweten zoals dat behoort.
  • Kinderen moeten een sauna niet langer dan 20 minuten gebruiken; kinderen hebben een snellere stofwisseling dan volwassenen.
  • Je kunt enkele genezende reacties ervaren, die er een teken van zijn dat er een genezend proces actief is. Tot de genezende symptomen behoren mogelijk hoofdpijn, geuren, spierpijn en koorts.
  • Draag dunne kleding of zwemkleding; voor het goed functioneren van de warmtetherapie is een ontblote huid belangrijk.
  • Stel de temperatuur niet hoger in dan 54 graden Celsius.
  • Vermijd het gebruik van oliën of lotions voor de therapie omdat een lotion het zweten belemmert.
  • Neem na de therapie een hete douche en maak je lichaam schoon met een luffa om de gifstoffen op het oppervlak ervan kwijt te raken.

De infraroodsaunatherapie kan je helpen met verschillende soorten van infecties en met lichaamskwalen. Hou de veiligheidstips in gedachten voordat je de warmtetherapie gebruikt en geniet van een natuurlijk genezingsproces.

Comments are closed.