KORTE GOLF INFRAROODCABINE: Zachtjes Uw Pijn Bestrijden

Korte Golf Infraroodcabine: Zachtjes Uw Pijn Bestrijden

korte golf infraroodcabine

korte golf infraroodcabine

Kortere infrarood straling is gelijk aan zonnestraling, het verwarmt veilig de buitenste huidlagen. De biologische warmte-conductie van het lichaam verspreidt de warmte dieper in de huidlagen en over het gehele lichaam via de bloedcirculatie. Hoge temperaturen verminderen de bloeddruk en verhogen de circulatie, waardoor het metabolisme wordt versterkt en het lichaam beter toxines kan uitzweten.

In infraroodcabines wordt de warmte snel in het lichaam opgenomen en door geleidelijke verhoging van de lichaamstemperatuur wordt het ook niet oncomfortabel voor de bader.

Kunstmatige versus Natuurlijke Infrarood Straling

Kunstmatig geproduceerde straling is gelijk aan natuurlijke straling. Het voordeel van kunstmatige infrarood straling is echter de mogelijkheid om de afgifte van warmte onder controle te houden.

Werking van de Korte golf Infraroodcabine

In een infraroodcabine produceren elektrische panelen een zodanige infrarood straling dat het gewenste effect op het lichaam wordt bereikt. Het effect van zowel de lange golf als de korte golf straling is hetzelfde; beiden bereiken hetzelfde resultaat bij het opwarmen van het lichaam. Het verschil zit er in hoe de warmte het lichaam binnenkomt. De lange golf infrarood straling verwarmt simpelweg de oppervlakte van het lichaam, terwijl de dieper in het lichaam penetreert.

Er zijn drie types van infrarood straling:

1. Infrarood straling A

Als deze soort straling wordt uitgezonden, heeft het effect van diepe warmte van de zonnestraling in een gecontroleerde omgeving.

2. Infrarood straling B

Deze straling penetreert minder diep dan infrarood-A straling.

3. Infrarood straling C

Deze straling wordt direct via de externe oppervlakte van de huid geabsorbeerd

Voordelen van de Korte golf Infraroodcabine

Vele toepassingen van de korte golf infraroodcabine kunnen diepgaande voordelen produceren voor het algemene welzijn van iemand. Het bestaat uit:

Detoxificatie

Het lichaam kan niet zelf op een natuurlijke wijze de opgehoopte toxines  wegwerken en het heeft daarvoor externe stimuli nodig. Korte golf infrarood cabines helpen om op een natuurlijke wijze het lichaam te ontdoen van deze onzuiverheden en pakken zodoende snel de problemen aan die gerelateerd zijn aan het immuunsysteem, zoals chronische pijn en moeheid, migraines, kanker en hartziekten. Regelmatige detoxificatie in korte broek helpt het lichaam om zijn vitaliteit en kracht terug te krijgen. 

Gewichtsverlies

Het verhogen van de temperatuur van het lichaam helpt om vet vloeibaar te maken, aangezien het water-oplosbaar wordt bij hogere temperaturen. Het lost op in het bloed en het wordt gemakkelijk verwijderd uit het lichaam middels zweten, aangezien as infrarood warmte de doorbloeding in de buitenste oppervlakte van de huid verhoogt. Dit voorkomt dat vet zich ophoopt en houdt het gewicht onder controle.

Vergeleken met een standaard sauna, hebben korte golf infrarood cabines een langduriger effect op gewichtsverlies. Een infraroodcabine is een weldadig alternatief voor hen die niet aan sportactiviteiten kunnen deelnemen wegens medische complicaties. Dit vermindert het gewicht terwijl u geen levensbedreigende methodes hoeft toe te passen. 

Cardiovasculaire Gezondheid

Onderzoek toont aan dat het conditionele effect van de hart stress, die gedurende elke sessie wordt opgewekt, heilzaam is. Het lichaam wordt gestimuleerd om zichzelf af te koelen en dit vraagt een grote inspanning van het hart, wat resulteert in een lagere bloeddruk en de gehele cardiovasculaire gezondheid verbetert.

Pijnbestrijding

De verbeterde doorbloeding en zuurstof verhogen het ingebouwde herstelproces van het lichaam. Het uitwisseling van vloeistoffen, veroorzaakt door een betere circulatie naar het aangetaste weefsel, verminderen ontstekingen en bestrijdt de pijn. 

Mooiere Huid

De verbeterde doorbloeding van de buitenste huidoppervlakte helpt om onzuiverheden te verwijderen, waardoor de huid gaat stralen. De toevoer van voedingsstoffen naar de huidcellen, verhogen de cellulaire activiteit. Korte infrarood stralen helpen om de huidteint te verbeteren, de huid te versterken en elastischer te maken. Infrarood warmte kan ook acne, eczeemproblemen, huidverbrandingen en sneeën verbeteren.

Comments are closed.