ONDERDELEN INFRAROOD SAUNA: Waaruit Bestaat Een Infrarood Sauna?

Onderdelen Infrarood Sauna: Waaruit Bestaat Een Infrarood Sauna?

Heeft u zich ooit afgevraagd waar een infrarood sauna van gemaakt is? Of misschien hoe het precies werkt? Waar komt de warmte vandaan en hoe? Hoe zijn alle afzonderlijke onderdelen van een infrarood sauna met elkaar geïntegreerd?

Of u nu zelf de onderdelen van de infrarood sauna bij elkaar zoekt, of een externe hulp gebruikt, de procedure blijft min of meer hetzelfde. Als u een basis technische kennis heeft, kunt u zelf een aantal onderdelen van een infrarood sauna in elkaar zetten. Mocht u daar geen zin in of tijd voor hebben, dan helpen onze mensen u daar graag bij.

Onderdelen

Er zijn een aantal verschillende onderdelen bij een infrarood sauna met ieder hun eigen functie. De meest voorkomende worden hieronder besproken:

1. Thermostaat

Net zoals een airconditioning apparaat heeft een infrarood sauna een thermostaat bevestigd aan het bedieningspaneel. Met deze thermostaat regelt u de warmte binnenin de sauna cabine. De draaischijf is verbonden met een capillaire lamp, die helpt bij het uitstralen van warmte binnen en buiten de cabine.

2. Timer

Het bedieningspaneel is tevens verbonden met een automatische timer, waarmee geregeld wordt hoe lang de infraroodverwarming blijft branden. Er zijn twee verschillende soorten timers, die geïnstalleerd kunnen worden op het bedieningspaneel van de infrarood sauna, een 60-minuten timer en een 9-uur timer.

3. Reset Schakelaar

De reset schakelaar is ontworpen om veiligheidsredenen en dient ervoor de stroom in één keer uit te zetten. Na gebruik van de infraroodverwarming is het beter de reset schakelaar om te halen als de verwarming eenmaal afgekoeld is.

4. Andere delen van een infrarood sauna

Er zijn nog een aantal andere onderdelen bij een infrarood sauna, zoals digitale bediening, reflectoren, behuizingen en hout.

Verschillende infrarood sauna modellen

Als u zelf een infrarood sauna in elkaar gaat zetten, kunt u kiezen uit de volgende drie installatie sets:

  • Eenpersoons Set – Een eenpersoons set is voldoende voor één persoon in een kleine cabine-achtige kamer. De set heeft alle essentiële onderdelen voor de infrarood sauna, waaronder vier behuizingen, reflectoren, digitale bediening en een enkele of dubbele timer.
  • Tweepersoons Set – Met de tweepersoons set kunt u de sauna met twee mensen tegelijk gebruiken. Het bevat alle bovengenoemde onderdelen omgerekend, maar groter en geschikt voor 2 personen.
  • Vierpersoons Set– Een vierpersoons set kan vier personen tegelijk gebruik laten maken van de sauna en heeft een grotere capaciteit. Het bevat verschillende reflectoren, behuizingen, een timer en een digitale bediening.

Alle bovengenoemde onderdelen van de infrarood sauna zijn op voorraad leverbaar in onze winkel tegen de goedkoopste en meest betaalbare prijzen.

Comments are closed.