OVER ONS

Over X-Trend | Uw Expert Voor Infraroodcabines / Sauna’s

xtrend infraroodcabine carUw gezondeid verzorgen met een Infraroodcabine? Wie in vorm & gezond wil blijven, kan terecht bij het enthousiaste, sportieve team van X-Trend. U kan uw sportief hart ophalen in een jong, dynamisch familiebedrijf dat zich specialiseert in fitnesstoestellen en infrarood sauna’s of infraroodcabines. Overweegt u om een infraroodcabine te kopen? Dan begeleidt ons team u graag met de juiste tips en professioneel advies.

Bent u op zoek naar een trilplaat, loopband, crosstrainer, hometrainer, ligfiets, spinfiets of infraroodsauna? Dan zit u bij ons goed. Niet alleen onze toestellen zijn van de allerbeste kwaliteit, maar wij gaan ook prat op een uitmuntende service. Of u nu een club of hotel uitbaat of een toestel hebt gekocht voor bij u thuis: u kan altijd rekenen op onze excellente dienst-na-verkoop. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Beste Infrarood Sauna

De Beste Infrarood Sauna Die Er Is

Hebt u genoeg van uw drukke, moemakende dagelijkse routine? Hebt u behoefte aan een snelle, gemakkelijke ontsnappingsmogelijkheid? Of een uitweg om te kunnen ontspannen? Probeer eens om naar de dichtstbijzijnde spa te gaan en uzelf te verwennen. Tenslotte verdient iedereen wat kwaliteitstijd na de drukte van het dagelijks leven, nietwaar? Hebt u wel eens een infrarood sauna gebruikt? Of misschien er iets over gehoord van iemand? Wees er van verzekerd dat het de beste manier is om uw zenuwen te kalmeren en bovendien heeft het nog verschillende voordelen voor de gezondheid. Lees verder over de beste infrarood sauna.


Infrarood sauna gebruiken xtrend

Hoe Een Infrarood Sauna Te Gebruiken: Drie Stappen Tot Ontspanning!

Nog nooit een infrarood sauna gebruikt? Wel gehoord van zijn voordelen en wilt u er een gebruiken? U hoeft u zich geen zorgen meer te maken als u een infrarood sauna in uw huis wilt installeren, maar als u niet weet hoe hij moet worden samengesteld en gebruikt. Wij verschaffen u een gedetailleerde gebruiksaanwijzing en gids, die u vertellen hoe een infrarood sauna moet worden gebruikt. Stappen om een Infrarood Sauna te gebruiken.


korte golven infrarood sauna

Korte Golf Infrarood Sauna: Verzacht Uw Pijn Met Warmte

Infrarood sauna cabines gebruiken elektromagnetische straling om energie over te brengen in de vorm van warmte. Dit moet niet verward worden met ultraviolette straling (UV straling bestaat uit kortere golflengtes dan infraroodstralen). De straling van een korte golf sauna zijn vergelijkbaar met de stralen van de zon, waarmee een infrarood sauna de voordelen biedt van natuurlijke zonnestralen, zonder de schadelijke stralingseffecten. De warmtestralen, die gebruikt worden in een infrarood sauna, zijn van verschillende golflengtes, kort en lang. Hierdoor varieert de mate waarin zij het lichaam binnendringen. De golflengtes variëren van 780 nm. tot 1 mm. Hittegolven met een kortere golflengte dringen met meer energie het lichaam binnen, waardoor ze het lichaam sneller verwarmen. Lange golven komen veel zachter aan, vanwege hun lagere golflengte. Lees verder over korte golven en infrarood sauna’s.


test infrarood sauna

Test Een Infrarood Sauna: Probeer Eens Een Ontspannende Sauna!

Hebt u onlangs een dag gehad waarin u lichaam het opgaf, maar u toch niet kon slapen ‘s nachts omdat uw lichaam niet kon stoppen met klagen hoe moe het was? Nou, als dat het geval is, moet u uw lichaam met iets speciaals behandelen, dat het revitaliseert en verfrist. Als u al enige tijd niet naar de sauna bent geweest, dan heeft u nu de kans om een infrarood sauna te testen. U verdient een speciale behandeling; laat u zichzelf eens een dagje verwennen. U kunt een infrarood sauna testen bij een demonstratiezaak of uw dichtstbijzijnde sauna bellen. De infrarode stralen penetreren uw lichaam en warmen het van binnen uit op. Het is een geweldige detox-therapie; uw zweet helpt om alle gifstoffen af te scheiden die zich in uw lichaam hebben opgebouwd en het door de warmte geliquideerde vet wordt samen met uw zweet uitgescheiden.


voordelen infrarood sauna

Wanneer Heb Je Een Infraroodsauna Nodig: De Voordelen Van Een Infraroodsauna

Wat is een Infraroodsauna? Heb je ooit overwogen om er een te gebruiken? Denk er eens over na, waarom zou je liever een Infraroodsauna gebruiken dan een traditionele sauna? Bij een traditionele sauna hoort een rond bad waarbij heet water op hete kolen wordt gegoten en zo zorgt voor stoom en hoge hitte. Je hebt er vast wel eens een keer gebruik van gemaakt of er een gezien in een sportschool of op TV. Wanneer heb je een infraroodsauna nodig? Als je traditionele sauna’s gebruikte maar je vaak na afloop nog even vermoeid en uitgeput voelde, is het misschien tijd voor een infraroodsauna. Wanneer heb je een infraroodsauna nodig?

Contacteer X-Trend

Zeedijk 782
8300 Knokke-Heist
Tel: 050 62 63 83

Open voormiddag: 10:30 – 12:30
Open namiddag: 14:00 – 18:00

Trendy Cook bvba, BTW nummer: BE 0478.893.354

Comments are closed.