SAUNA SPA: 7 Goede Redenen om uzelf te verwennen met een Sauna Spa Behandeling

7 Goede Redenen om uzelf te verwennen met een Sauna Spa Behandeling

Sauna Spa Xtrend InfraroodcabineVoelt u zich vermoeid en niet bij de tijd? Waarom niet naar een sauna gegaan om uzelf te verwennen? Schudt uw zorgen met uw kleding van u af en laaft u zich aan de pure lucht van ontspanning. Er zijn een aantal voordelen, die een bezoek aan een sauna spa uw geest en lichaam kunnen bieden en ontspanning is maar het begin. Hier volgen een aantal redenen, waarom u uzelf zou moeten verwennen met zo’n rustgevende therapie.

1. Het Stabiliseert de bloedsomloop

Onderzoek wijst uit dat een sauna bezoek kan helpen bij het verlagen van de bloeddruk en kan assisteren bij het stabiliseren van de bloedsomloop door het hele lichaam. Er zijn gevallen bekend van patiënten met hoge bloeddruk die hun hypertensie medicijnen kunnen verminderen door regelmatig sauna bezoek. Met andere woorden, een sauna biedt een uitstekende cardiovasculaire training vanwege de wisselingen van warmte naar kou.

2. Het versterkt het immuunsysteem

Een sauna spa behandeling versterkt het immuunsysteem door de immuunrespons van de bloedvaten te stimuleren. Regelmatig sauna gebruik verbetert de metabolische activiteit in het lichaam, verbrandt calorieën en zorgt ervoor dat het lichaam beter ontstekingen afstoot.

3. Verkwikt de huid

Regelmatig sauna bezoek is een weldaad voor uw huid. De poriën in de huid worden gereinigd en door de betere bloedsomloop krijgt uw huid alle voedingsstoffen die ze nodig heeft, waardoor ze zacht, zuiver en gehydrateerd wordt. Terwijl de dode huidcellen worden verwijderd en de verbeterde bloedsomloop het vetgehalte van de huid aanpast en uitdroging tegengaat, zult u een verbetering voelen in de structuur en de elasticiteit van uw huid.

4. Verwijdert afvalstoffen uit het lichaam

Schadelijke verzuring in het lichaam kan uw immuunsysteem verzwakken, spier- en gewichtskracht verminderen en zorgen voor hoofdpijn en verteringsproblemen. Regelmatig sauna bezoek zorgt ervoor dat de afvalstoffen het lichaam via het zweet verlaten, samen met schadelijke stoffen als lood, kwik, cadmium, nikkel en anderen.

5. Verzacht spieren en gewrichten

Een sauna is een prima manier om pijn in spieren en gewrichten, die ontstaan na het sporten, te verzachten. Verbeterde bloedsomloop in de spieren zorgt voor verlichting van spierspanning en spasmen en brengt tevens voor de juiste voedingsstoffen aan de spieren en gewrichten. Het is ook bewezen heilzaam te zijn voor migraine- en bronchiale patiënten.

6. Verhoogt het gevoel van welzijn

Net zoals andere lichaamsoefeningen, zorgt een saunabezoek voor een vertraging van het ouderdomsproces en verhoogt het gevoel van algehele welzijn. Het is een prachtige manier om de dagelijkse stress te verlichten en zal er voor zorgen dat u diep en vredig slaapt.

7. Verfrist lichaam en geest

Regelmatig gebruik van de sauna reduceert uw stressniveau, geeft geestelijke ontspanning en zorgt ervoor dat u zich goed in uw vel voelt zitten. Als u zich vaak op een saunabezoek trakteert, voelt u zich vanzelf vol energie en fris genoeg om de dagelijkse uitdagingen de baas te kunnen.

Deze lijst van de voordelen van een sauna spa behandeling is zeker niet compleet. Pas wanneer u het zelf probeert, zult u erachter komen wat de verschillende manieren zijn waarop het uw lichamelijk en geestelijk welzijn kan verbeteren. Trakteer uzelf op een saunabezoek en u zult zien dat u overstag gaat als u zelf alle gezondheidsvoordelen aan den lijve ondervindt. U zult zich als herboren voelen.

Comments are closed.